atelier

 

Welkom bij Kroonjuweel.

De stijl waarin Eric de verlichting maakt, zou kunnen worden getypeerd als modern, eigentijds maar zeker ook klassiek. Alle modellen worden met de hand gemaakt, hierdoor ogen deze organisch en zijn ze stuk voor stuk exclusief te noemen. Doordat alle sculpturen met de hand worden vervaardigd, kunnen deze naar wens en speciaal voor u op maat gemaakt worden. Ook kunnen de modellen in diverse kleuren worden geleverd. oa: Nikkel, gepareld, antraciet, zwart, wit en koper/brons.

In ons uitgebreide assortiment vindt u eigenzinnige, moderne en klassieke lampen.
Waaronder: hanglampen, wandlampen, plafondlampen, vloerlampen, tafellampen en kroonluchters. In al Onze lampen kunnen LED lampen ingedraaid worden en ook zijn al onze lampen dimbaar. Al deze lampen zorgen voor goede & sfeervolle verlichting in uw gehele huis.

Dagelijks is Eric te vinden in zijn atelier. Het houdt het midden tussen een smidse, een opslagplaats van metalen en een artistieke werkomgeving.

Indien u vragen heeft kunt u ons altijd bellen voor meer informatie op telefoonnummer: 0412 480307

Vanaf augustus kunt u ook onze huiselijke showroom met werkplaats bezichtigen. Geef van te voren even een belletje dan zorgen wij dat de lampen branden. Dit mag ook op de avonden, op de zaterdagen en uiteraard door de weeks.

KROONJUWEEL
Nolensstraat 17
5344SK Oss
T: 0412 480 307
M: 06 121 0 6666