Atelier

 

Welkom bij Kroonjuweel.

De stijl waarin Eric de verlichting maakt, zou kunnen worden getypeerd als modern, eigentijds maar zeker ook klassiek. Alle modellen worden met de hand gemaakt, hierdoor ogen deze organisch en zijn ze stuk voor stuk exclusief te noemen. Doordat alle sculpturen met de hand worden vervaardigd, kunnen deze naar wens en speciaal voor u op maat gemaakt worden. Ook kunnen de modellen in diverse kleuren worden geleverd. oa: Nikkel, gepareld, antraciet, zwart, wit en koper/brons.

In ons uitgebreide assortiment vindt u eigenzinnige, moderne en klassieke lampen.
Waaronder: hanglampen, wandlampen, plafondlampen, vloerlampen, tafellampen en kroonluchters. In al Onze lampen kunnen LED lampen ingedraaid worden en ook zijn al onze lampen dimbaar. Al deze lampen zorgen voor goede & sfeervolle verlichting in uw gehele huis.

Dagelijks is Eric te vinden in zijn atelier. Het houdt het midden tussen een smidse, een opslagplaats van metalen en een artistieke werkomgeving.

Indien u vragen heeft kunt u ons altijd bellen voor meer informatie op telefoonnummer: 0412 480307

Onze showroom en atelier is open op afspraak op ieder gewenst moment van de dag, avond of weekend. Indien u interesse heeft om langs te komen bent u van harte welkom en zorgen wij dat de lampen branden en de koffie klaar staat. Bel of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Tel: 0412 480307 of lindavanemmerik@gmail.com

KROONJUWEEL
Nolensstraat 17
5344SK Oss
T: 0412 480 307
M: 06 121 0 6666