banner-wandlamp

Lichtadvies


Home » Lichtadvies

Heeft u dringend behoefte aan lichtadvies op maat om meer sfeer te creëren in uw kamer? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze experts van Kroonjuweel u professioneel en deskundig advies geven. Bij het geven van lichtadvies houden wij rekening met de indeling en de stijl van uw kamer.

Vul hieronder uw gegevens in voor ons lichtadvies!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
tree-2

Ontvang deskundig lichtadvies voor een sfeervolle kamer

Mooie, goede verlichting creëert sfeer in elke kamer. Onze experts geven u graag persoonlijk advies op basis van uw woonsituatie. Wilt u naast het ontvangen van professioneel lichtadvies ook unieke en exclusieve hanglampen voor in uw kamer? Ook dat is bij ons mogelijk! Wij creëren unieke verlichting op basis van uw wensen. Zo kunt u onze specialisten onder andere een design kroonluchter laten maken. Ook hebben wij diverse wandlampen in verschillende vormen en maten.

Maak gebruik van onze expertise

Bent u net verhuisd naar een nieuwbouwwoning of heeft u een verbouwing achter de rug en wilt u sfeer creëren door middel van lampen en verlichting? Maak dan telefonisch een afspraak met een van onze experts. U bereikt ons door te bellen naar 0412 480 307. Ons atelier is standaard op zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Als u op een ander tijdstip langs wilt komen, adviseren wij u om een afspraak te maken.