banner-wandlamp

Lichtadvies door een specialist


Home » Lichtadvies

Heeft u dringend behoefte aan advies omtrent verlichting en wilt u lichtadvies op maat ontvangen van een professionele lichtadviseur, die u helpt meer sfeer te creëren in uw woning? Kroonjuweel is dé lichtadviseur, welke veel ervaring heeft op het gebied van verlichting en het geven van advies, en ook u graag voorziet van deskundig lichtadvies. Wilt u gebruikmaken van onze expertise? Ontdek de mogelijkheden!

Vul hieronder uw gegevens in voor ons lichtadvies!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
tree-2

Ontvang deskundig lichtadvies voor een sfeervolle kamer

Mooie, goede verlichting creëert sfeer in elke kamer. Weet u niet precies hoe u een ideale sfeer creëert door middel van het juiste lichtgebruik? Dan doet u er goed aan advies te vragen op het gebied van verlichting en een lichtadviseur in te schakelen die u kan voorzien van persoonlijk lichtadvies voor uw woning in regio Oss. De experts van Kroonjuweel geven u graag advies dat volledig wordt afgesteld op uw woonsituatie. Hierbij houden ze rekening met zowel de indeling als de stijl van uw kamer. Wilt u naast het ontvangen van professioneel lichtadvies ook unieke en exclusieve hanglampen laten ontwerpen voor in uw woning in regio Oss? Ook dat is bij ons mogelijk! Wij creëren unieke verlichting op basis van uw wensen. Zo kunt u onze specialisten onder andere een design kroonluchter in industriële stijl laten maken. Ook hebben wij diverse wandlampen in verschillende vormen en maten. Neem een kijkje in onze collectie en ontdek onze exclusieve interieurverlichting!

Maak gebruik van onze expertise

Bent u net verhuisd naar een nieuwbouwwoning of heeft u een verbouwing achter de rug en wilt u sfeer creëren door middel van lampen en verlichting? Als lichtadviseur nabij Oss geven wij u graag het juiste advies op het gebied van verlichting en bent u gegarandeerd van deskundig en professioneel lichtadvies op maat. Heeft u interesse in onze diensten en/of lichtsculpturen? Maak dan telefonisch een afspraak met een van onze experts. U bereikt ons door te bellen naar 0412 480 307. Ons atelier is standaard op zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Als u op een ander tijdstip langs wilt komen, adviseren wij u om een afspraak te maken.