Asymmetrische lamp


Home » Asymmetrische lamp

Exclusief design

Persoonlijke en directe uitleg

Lichtadvies en ophangservice

Bent u op zoek naar een asymmetrische lamp als echte eyecatcher in uw interieur? Bekijk dan de collectie van Kroonjuweel. In ons atelier in Oss ontwerpen en maken we unieke lampen van diverse kleuren en materialen. Wilt u een asymmetrische lamp door onze vakmensen vlak bij Den Bosch laten ontwerpen, die exclusief is en die u mooi boven uw eettafel kunt hangen? Bekijk dan onze collectie in onze showroom en ontdek ons prachtige vakwerk.

Asymmetrische lamp

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Een asymmetrische lamp voor boven de eettafel van ons atelier nabij Den Bosch

In onze werkplaats werken vakmensen met jarenlange ervaring in het creëren van unieke verlichting, zoals klassieke hanglampen, elegante videlampen of moderne kroonluchters. Als u een exclusieve asymmetrische lamp wilt aanschaffen die u boven de eettafel kunt hangen, dan maakt u een afspraak voor een bezoek aan ons atelier vlak bij Den Bosch. Hier kunt u uw wensen kenbaar maken voor de door uw gekozen ruimte en helpen we u met een ontwerp dat past binnen de afmetingen en inrichting van uw pand. Vervolgens ontwikkelen we de asymmetrische lamp in onze werkplaats vlak bij Den Bosch en kunt u uw gasten binnen enkele weken echt verrassen met een prachtig en uniek exemplaar dat mooi boven de eettafel hangt.

Asymmetrische lamp

Neem contact met ons op om een bezoek aan onze showroom te plannen

Heeft u interesse in het bestellen van een asymmetrische lamp voor bij uw eettafel of in uw vide bij onze winkel in Oss vlak bij Den Bosch? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons atelier en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur. U vult ons contactformulier in of belt naar 06 12 10 66 66. Wij plannen dan zo spoedig mogelijk een afspraak voor u in.

Asymmetrische lamp
Kroonjuweel