Kroonjuweel Atelier2

Onze werkwijze


Home » Werkwijze

Indien de modellen lampen van Kroonjuweel u aanspreken, vinden wij het altijd erg fijn dat u eerst de lampen in het echt komt bekijken. Op dit moment hebben wij nog een atelier met showroom aan huis. Op zaterdagen is Kroonjuweel open van 10.00 tot 17.00. Overige dagen of avonden is in overleg. 

Medio september 2020 gaat ons atelier verhuizen naar de Bedrijfsstraat 12 in Nuland. Indien u ons wilt bezoeken dan kunt u ons het beste even bellen of mailen, wij kunnen u dan het beste informeren waar wij u kunnen uitnodigen. Tevens gaat ook de showroom van Kroonjuweel medio najaar naar Nuland. Het nieuwe onderkomen van Kroonjuweel is ruimer en makkelijk bereikbaar. Samen in combinatie met Coremans Interieur en vd Heijden vloeren willen wij u een compleet aanbod in het interieur aanbieden. 

Persoonlijk gesprek


U kunt bij ons langskomen in het atelier en uw wensen kenbaar maken. U neemt de maten van de gekozen ruimte welk straks voorzien wordt van een uniek verlichtingsobject mee naar onze showroom. Samen brainstormen en overleggen we wat het gewenste resultaat zal worden. Meestal kunnen wij u ook dan al de definitieve prijs geven. 

Kroonjuweel Atelier1
metaalkleuren

Bij u thuis


Als u er zeker van bent om een Kroonjuweel in huis te willen hebben maken wij gelijk een afspraak bij u thuis. Wij nemen dan een aantal modellen, stalen kleuren en meet apparatuur mee. Op lokatie word de lamp besproken, samen brainstormen en overleggen wat het gewenste resultaat zal worden. Meestal kunnen wij u ook dan al de definitieve prijs geven. 

Zeker weten of de lamp bij uw locatie past?

Productie


Uiteindelijk gaat Eric aan de slag en begint aan uw bestelling. Tijdens het maken maakt hij ook foto’s van de lamp in wording, zo ervaart u hoe uw Kroonjuweel tot stand komt. Deze foto’s mailt hij u dan door.

Kroonjuweel Atelier3
Kroonjuweel Atelier22

Levering/ophangen


De lamp is klaar wij bellen u voor het maken van een afspraak om hem bij u op te komen hangen. Wij nemen altijd 2 soorten Led lampen mee om dan te kunnen zien welk het beste kleuren bij de ruimte. De kroon op uw interieur komt van Kroonjuweel!