Kroonjuweel-Headoffice-Showroom

Onze werkwijze


Home » Werkwijze

Indien de modellen lampen van Kroonjuweel u aanspreken, vinden wij het altijd erg fijn dat u eerst de lampen in het echt komt bekijken. U kunt ons op dinsdag t/m vrijdag bezoeken op afspraak en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 open. Indien u langs wilt komen, vinden wij het fijn dat u vooraf even een berichtje stuurt van uw komst, dan kunnen wij rekening houden met uw bezoek.

Indien u ons wilt bezoeken dan bent u van harte welkom in ons atelier en showroom. 

Persoonlijk gesprek


U kunt bij ons langskomen in het atelier en uw wensen kenbaar maken. U neemt de maten van de gekozen ruimte welk straks voorzien wordt van een uniek verlichtingsobject mee naar onze showroom. Samen brainstormen en overleggen we wat het gewenste resultaat zal worden. Meestal kunnen wij u ook dan al de definitieve prijs geven. 

Kroonjuweel Atelier1
metaalkleuren

Bij u thuis


Indien gewenst kunnen wij na afspraak in ons atelier een bezoek bij u thuis doen. Hier zijn kosten aan verbonden. Wij nemen dan een aantal modellen, stalen kleuren en meet apparatuur mee. Op lokatie word de lamp besproken, samen brainstormen en overleggen wat het gewenste resultaat zal worden. Meestal kunnen wij u ook dan al de definitieve prijs geven. 

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Productie


Uiteindelijk gaat Eric aan de slag en begint aan uw bestelling. Tijdens het maken maakt hij ook foto’s van de lamp in wording, zo ervaart u hoe uw Kroonjuweel tot stand komt. Deze foto’s mailt hij u dan door.

3df0f9bf-abed-4aee-bb97-7b96b8d842ec

Levering/ophangen


Als de lamp klaar is bellen wij u voor het maken van een afspraak om de lamp bij ons op te komen halen of bij u op te komen ophangen. Wij klimmen tot uiterlijk 6mtr. Let wel op wij hangen de lamp als service op. De kwaliteit van de aangewezen plek, of dit een elektra doos is of een ander aangewezen plek waar elektra is ligt ter verantwoording bij u. Kroonjuweel is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor een ondegelijke ophanging buiten de lamp zijnde.

Wij nemen verschillende Led lampen mee om te kunnen zien welke kleur lampje het beste past in de ruimte. De kroon op uw interieur komt van Kroonjuweel!

Kroonjuweel