Kroonjuweel-Atelier

Het atelier


In ons atelier liggen verschillende materialen en lampen waar wij mee bezig zijn. Altijd leuk om te zien hoe dat een lamp zijn uiteindelijke vorm krijgt. Het atelier staat in open verbinding met onze showroom.

Over ons atelier


Van niets iets maken. Het creëren van een maximaal ontwerp uit een minimale hoeveelheid materiaal.

Dit is het basisconcept dat, sinds 1994, ten grondslag ligt aan de ontwerpen van de lichtsculpturen van Kroonjuweel. Het zijn stuk voor stuk unieke objecten die krachtige en spannende looks combineren met sierlijke harmonie en subtiele elegantie, en die stuk voor stuk vakkundig handgemaakt worden in onze eigen werkplaats.

De eerste modellen worden geschetst waarop Eric gelijk aan het werk gaat dit te visualiseren. De keuze voor de gekozen materialen worden bepaald. U kunt uw persoonlijke wensen kenbaar maken zodat Eric deze kan vertalen naar een met de hand gemaakt lichtsculptuur.

Alle armaturen worden met de hand gemaakt. Dit zorgt ervoor dan Kroonjuweel de standaard collecties kan aanvullen met maatwerk en speciale ontwerpen voor projecten, waarbij de specifieke wensen van de opdrachtgever tot in de kleinste details kunnen worden geïntegreerd.

De verlichting kan in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Hiervan kunnen wij verschillende voorbeelden aan u laten zien in het atelier. Dagelijks zijn wij te vinden in het atelier. Het houdt het midden tussen een smidse, een opslagplaats van metalen en een artistieke werkomgeving.

Wij zijn gevestigd aan de Drontermeer 4B 5347 JJ in Oss. Indien u ons wilt bezoeken dan bent u van harte welkom in ons atelier. Van dinsdag t/m vrijdag zijn wij open op afspraak, op zaterdag zijn wij van 10.00 tot 15.00 open.  Als u van plan bent om langs te komen, graag even een berichtje.

Kroonjuweel-Atelier (5)
IMG-6318
Kroonjuweel-Atelier (2)
Kroonjuweel-Atelier (6)
Kroonjuweel-Atelier
Kroonjuweel-Atelier (3)

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Kroonjuweel-Atelier (4)
881
Kroonjuweel-Atelier (8)
Kroonjuweel