Kroonjuweel-Atelier

Het atelier


Home » Het atelier

Over ons atelier


Van niets iets maken. Het creëren van een maximaal ontwerp uit een minimale hoeveelheid materiaal.

Dit is het basisconcept dat, sinds 1994, ten grondslag ligt aan de ontwerpen van de lichtsculpturen van Kroonjuweel. Het zijn stuk voor stuk unieke objecten die krachtige en spannende looks combineren met sierlijke harmonie en subtiele elegantie, en die stuk voor stuk vakkundig handgemaakt worden in onze eigen werkplaats.

De eerste modellen worden geschetst waarop Eric gelijk aan het werk gaat dit te visualiseren. De keuze voor de gekozen materialen worden bepaald. U kunt uw persoonlijke wensen kenbaar maken zodat Eric deze kan vertalen naar een met de hand gemaakt lichtsculptuur.

Alle armaturen worden met de hand gemaakt. Dit zorgt ervoor dan Kroonjuweel de standaard collecties kan aanvullen met maatwerk en speciale ontwerpen voor projecten, waarbij de specifieke wensen van de opdrachtgever tot in de kleinste details kunnen worden geïntegreerd.

De verlichting kan in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Hiervan kunnen wij verschillende voorbeelden aan u laten zien in het atelier. Dagelijks zijn wij te vinden in het atelier. Het houdt het midden tussen een smidse, een opslagplaats van metalen en een artistieke werkomgeving.

Wij zijn gevestigd aan de Bedrijfsstraat 12 in Nuland. Indien u ons wilt bezoeken dan bent u van harte welkom in ons atelier. Als u van plan bent om langs te komen, graag even een berichtje.

Kroonjuweel-Atelier (4)
Kroonjuweel-Atelier (2)
Kroonjuweel-Atelier (8)
Kroonjuweel-Atelier (5)
Kroonjuweel-Atelier (6)
unnamed
Kroonjuweel-Atelier
Kroonjuweel-Atelier (7)

Zeker weten of de lamp bij uw locatie past?

Kroonjuweel-Atelier (4)
XFIU5574
881
917