banner-tafellampen

Tafellampen


Home » Collecties » Tafellampen

Wilt u graag exclusieve tafellampen op maat laten maken door een echte, ervaren lichtspecialist? Kroonjuweel, gevestigd in Nuland, heeft een passie voor ambacht, vakmanschap en het creëren van unieke lichtdesigns. Naar welk soort lamp u ook op zoek bent: bij Kroonjuweel bent u verzekerd van een bijzonder lichtsculptuur dat perfect past binnen het interieur van uw woning.

Exclusieve tafellampen met een uniek design


Een mooie tafellamp is een ware verrijking van uw interieur, ongeacht of u deze lamp nu plaatst op uw salontafel, eettafel, dressoir of een ander meubel. De exclusieve tafellampen van Kroonjuweel zijn echte blikvangers en uniek in elke zin van het woord. Gaat uw voorkeur uit naar een moderne lamp van nikkel of koper? Of zoekt u naar een antraciete tafellamp die perfect aansluit bij de kleur van uw bank? De lampen zijn beschikbaar in verschillende maten, vormen en kleuren en kunnen wij ontwerpen op maat; hierbij bepaalt het totale ontwerp de uiteindelijke prijs. In al onze handgemaakte verlichting is het mogelijk LED lampen te draaien. Wij werken zelf met het merk Calex of SPL.

Tafellamp Foglia


Alle tafellampen kunnen wij in verschillende maten maken.

De prijs is hier van afhankelijk.

De tafellamp Foglia kan in verschillende kleuren worden uitgevoerd als bladgoud, Koper en Zwart.

Tafellamp-Foglia1
Tafellamp-Foglia2

Tafellamp Gonna


Alle tafellampen kunnen wij in verschillende maten maken.

De prijs is hier van afhankelijk.

De tafellamp Gonna kan in  verschillende kleuren worden uitgevoerd als bladgoud, Koper en Zwart.

Tafellamp-Gonna1
Tafellamp-Gonna2-e1570880760669-768×1024

Zeker weten of de lamp bij uw locatie past?

Tafellamp Tulip


Alle tafellampen kunnen wij in verschillende maten maken.

De prijs is hier van afhankelijk.

De tafellamp Tulip kan in  verschillende kleuren worden uitgevoerd als bladgoud, Koper en Zwart.

Tafellamp-Tulip1

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Maak een afspraak voor een kennismaking

Bent u geïnteresseerd in onze exclusieve tafellampen en wilt u graag een lamp op maat bestellen? Wij ontwerpen uw perfecte lamp binnen een kort tijdsbestek. Weet u niet zo goed welke lampen het meest geschikt zijn voor in uw woning? Wij stellen graag een persoonlijk lichtplan voor u op. Wanneer u lichtadvies op maat wilt ontvangen of de exclusieve tafellampen uit onze collectie wilt bekijken, kunt u het beste even langskomen in ons atelier. Kom op zaterdag langs tussen 10.00 uur tot 17.00 uur of maak een afspraak voor een kennismaking op een ander tijdstip. Dit kan door te bellen naar 0412 480 307.