Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Een verlichtingsplan door specialisten nabij Den Bosch


Home » Verlichtingsplan Den Bosch

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Wilt u een verlichtingsplan op maat voor uw woning in regio Den Bosch laten opstellen? Een juiste sfeer in huis creëren door middel van verlichting kan nog een hele uitdaging zijn. Gelukkig zijn er professionals met verstand van zaken die u verder op weg helpen en binnen enkele stappen een gezellige, gemoedelijke sfeer in uw ruimte creëren. Zoekt u een expert met oog voor detail en ruime ervaring op zak? De ontwerpers van het aterlier Kroonjuweel geven u graag gedegen advies op maat.

Kroonjuweel Atelier22

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Een verlichtingsplan voor uw woning in regio Den Bosch

Kroonjuweel is hét aterlier nabij Den Bosch waar u terecht kunt voor exclusieve interieurverlichting en het ontvangen van een persoonlijk verlichtingsplan. Iedere woning en elke ruimte is anders. Het is dan ook niet zo vreemd dat iedere huis om een ander lichtontwerp vraagt. Wij geven u graag lichtadvies op maat en stellen samen met u een uniek verlichtingsplan op voor uw woning in regio Den Bosch. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en vinden we de juiste verlichting voor uw interieur.

Kroonjuweel Atelier3

Decoreer uw ruimte met handgemaakte verlichting

Heeft u interesse in het ontvangen van een verlichtingsplan voor uw woning in regio Den Bosch? Of bent u benieuwd naar onze diverse handgemaakte verlichting en wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Of u nu een lichtplan wilt laten opstellen of op zoek bent naar een specifieke soort lamp: wij helpen u graag verder. Voor vragen kunt u bellen naar 06 12 10 66 66 of op afspraak langskomen in ons atelier.

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel