Exclusieve hanglampen


Home » Exclusieve hanglampen

Exclusief design

Persoonlijke en directe uitleg

Lichtadvies en ophangservice

Bent u op zoek naar exclusieve design hanglampen die u nergens anders vindt? Wilt u bijvoorbeeld een unieke hanglamp van nikkel in uw hal hebben hangen? Bij Kroonjuweel in Oss maken de specialisten moderne, eigentijdse en klassieke verlichting op maat. Dankzij onze liefde voor ambacht en vakmanschap maken wij al sinds 1994 zelfgemaakte lichtsculpturen, geheel naar de wensen van onze klanten. Van videlampen voor in de hal tot industriële kroonluchters van nikkel voor in de woonkamer: de hanglamp van uw dromen is binnen handbereik.

Kroonjuweel-Videlamp-Orion1-Nikkel

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Exclusieve design hanglampen, geheel naar wens

Wilt u een mooie nikkel hanglamp voor in uw hal of een moderne koperen design hanglamp voor boven uw eettafel kopen? Al onze hanglampen worden speciaal voor de klant gemaakt; hierdoor heeft u altijd een exclusieve lamp met een uniek design. U vertelt ons uw wensen en wij gaan ermee aan de slag. Voor onze exclusieve design hanglampen gebruiken wij diverse kleuren en materialen. Zo kunt u onder andere kiezen uit een hanglamp in nikkel, antraciet, wit of koper/brons. Met onze lampen laat u bij uw gasten een positieve indruk achter, die zij niet snel zullen vergeten. Bekijk een aantal van onze voorgaande projecten en krijg een beter beeld van de mogelijkheden. Gaat u verhuizen of verbouwen en weet u niet hoe u de verlichting het best kunt aanpakken? Wij geven u graag het beste lichtadvies voor uw persoonlijke situatie.

Kroonjuweel Atelier3

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor een hanglamp in de hal

Heeft u interesse in exclusieve design hanglampen of unieke videlampen die met de hand gemaakt worden door de specialisten van Kroonjuweel in Oss? Een authentieke nikkel of koperen hanglamp op maat verrijkt ieder interieur en is een waardevolle toevoeging aan iedere kamer en elke hal. Wilt u meer informatie over onze exclusieve design hanglampen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06 12 10 66 66. Het atelier is elke zaterdag op afspraak geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wilt u op een ander tijdstip langskomen? Neem ook dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kroonjuweel-Videlamp-Orion-Goud
Kroonjuweel