Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Exclusieve hanglampen


Home » Exclusieve hanglampen

Exclusief design

Persoonlijke en directe uitleg

Lichtadvies en ophangservice

Bent u op zoek naar exclusieve hanglampen die u nergens anders vindt? Wilt u bijvoorbeeld een unieke hanglamp van nikkel in uw hal hebben hangen? Bij Kroonjuweel maken de specialisten moderne, eigentijdse en klassieke verlichting op maat. Dankzij onze liefde voor ambacht en vakmanschap maken wij al sinds 1994 zelfgemaakte lichtsculpturen, geheel naar de wensen van onze klanten. Van videlampen voor in de hal tot industriële kroonluchters voor in de woonkamer: de hanglamp van uw dromen is binnen handbereik.

Kroonjuweel Atelier22

Zeker weten of de lamp bij uw locatie past?

Exclusieve hanglampen, geheel naar wens

Wilt u een mooie nikkel hanglamp voor in uw hal of een moderne koperen design hanglamp voor boven uw eettafel kopen? Al onze lampen worden speciaal voor de klant gemaakt; hierdoor heeft u altijd een unieke en exclusieve lamp. U vertelt ons uw wensen en wij gaan ermee aan de slag. Voor onze exclusieve hanglampen gebruiken wij diverse kleuren en materialen. Zo kunt u onder andere kiezen uit een hanglamp in nikkel, antraciet, wit of koper/brons. Met onze lampen laat u bij uw gasten een positieve indruk achter, die zij niet snel zullen vergeten. Bekijk een aantal van onze voorgaande projecten en krijg een beter beeld van de mogelijkheden. Gaat u verhuizen of verbouwen en weet u niet hoe u de verlichting het beste kunt aanpakken? Wij geven u graag het beste lichtadvies voor uw persoonlijke situatie.

Kroonjuweel Atelier3

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

Heeft u interesse in exclusieve hanglampen of unieke plafondlampen die met de hand gemaakt worden door de specialisten van Kroonjuweel? Een authentieke nikkel of koperen hanglamp op maat verrijkt ieder interieur en is een waardevolle toevoeging aan iedere kamer en elke hal. Wilt u meer informatie over onze exclusieve hanglampen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0412 480 307. Het atelier is elke zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u op een ander tijdstip langskomen? Neem ook dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Kroonjuweel Atelier1