Kroonjuweel-Hanglamp-Kasteel-Nikkel

Een design hanglamp boven uw eettafel in Oss


Home » Design hanglamp eettafel Oss

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Bent u op zoek naar een moderne, design hanglamp om boven de eettafel in uw woning in regio Oss te hangen, maar wilt u geen standaardlamp? Dan heeft Kroonjuweel de ideale oplossing voor u! Bij Kroonjuweel koopt u namelijk geen standaardlampen. Wij creëren voor u een moderne, design hanglamp voor boven uw eettafel. Dit doen we geheel naar uw wensen. Onze specialisten zitten al jarenlang in het vak en weten iedere keer weer bijzondere en schitterende lampen te creëren.

Kroonjuweel Atelier22

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Een moderne, design hanglamp voor boven de eettafel in uw woning in Oss

Wanneer u bij ons in Oss een moderne, design hanglamp bestelt om boven uw eettafel te hangen, bent u verzekerd van een unieke en handgemaakte verlichting. Wij maken namelijk nooit dezelfde lamp. Hierdoor wordt de exclusiviteit gewaarborgd. Al onze verlichting wordt met de hand gemaakt, waardoor deze speciaal op maat gemaakt wordt. Voordat onze specialisten aan de slag gaan met uw moderne, design hanglamp voor boven de eettafel, komen wij bij u thuis langs om uw wensen te bespreken. U kiest zelf de kleur van de lamp. Zo kunt u onder andere kiezen voor (gematteerd) nikkel, gebrand koper of mat zwart antraciet. U kunt alvast inspiratie opdoen door een aantal van onze afgeronde projecten te bekijken.

Kroonjuweel Atelier3

Neem contact met ons op en vertel uw wensen!

Heeft u interesse in een moderne, design hanglamp om boven de eettafel van uw woning in regio Oss te hangen? Of wilt u een persoonlijk lichtplan ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 06 12 10 66 66. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen op afspraak. Ons lampen atelier is elke zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Maak voor uw bezoek een afspraak. Als uw lamp klaar is, komen wij deze graag bij u ophangen, uiteraard mag u er ook voor kiezen om de lamp zelf op te hangen.

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel