Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Een design lamp met een staand model in regio Oss


Home » Design lamp staand Oss

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Wilt u geen standaardlamp die iedereen heeft, maar een unieke en exclusieve design lamp die u staand kunt neerzetten en speciaal voor u ontworpen wordt in ons atelier in Oss? Bij Kroonjuweel helpen wij u hier graag mee! Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het creëren van unieke lampen. Wij hebben liefde voor ambacht en vakmanschap. Daarom maken wij al onze lampen met de hand.

Kroonjuweel Atelier22

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Een design lamp die u staand kunt neerzetten, ontworpen in ons atelier in Oss

Bij Kroonjuweel hebben we ervaren specialisten in dienst, die met u in gesprek gaan en luisteren naar uw wensen om unieke, handgemaakte verlichting te maken. Op basis van deze wensen presenteren wij uw ontwerp met behulp van een aantal foto’s en tekeningen. Naast een design lamp die u staand kunt neerzetten, creëren onze specialisten nog meer interieurverlichting voor in uw woning, villa of residential in Oss. Zo heeft u ook de mogelijkheid om exclusieve lampen te laten maken om boven uw eettafel te hangen. Wilt u een goed beeld krijgen van wat een exclusieve, handgemaakte lamp voor uw ruimte kan doen? Bekijk dan een aantal van onze eerdere projecten.

Kroonjuweel Atelier3

Bestel een echte eyecatcher

Wilt u een exclusieve design lamp die u staand kunt neerzetten in uw woning in regio Oss, die geheel naar uw wens gemaakt is? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vertel ons uw wensen. U bereikt ons door te bellen naar 06 12 10 66 66. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en creëren een uniek en exclusief design.

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel