Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Design lamp staand


Home » Design lamp staand

Exclusief design

Persoonlijke en directe uitleg

Lichtadvies en ophangservice

Wilt u geen standaard lamp die iedereen heeft, maar een unieke en exclusieve design lamp die u staand kunt neerzetten en die speciaal voor u gemaakt wordt? Bij Kroonjuweel in Oss helpen wij u hier graag mee! Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het creëren van unieke lampen. Wij hebben liefde voor ambacht en vakmanschap. Daarom worden al onze lampen met de hand gemaakt.

Kroonjuweel Atelier22

Zeker weten of de lamp bij uw locatie past?

Uw handgemaakte design lamp die u staand kunt neerzetten

Bij Kroonjuweel hebben we ervaren specialisten in dienst, die met u in gesprek gaan en luisteren naar uw wensen. Op basis van deze wensen presenteren wij uw ontwerp met behulp van een aantal foto's en tekeningen. Naast een design lamp die u staand kunt neerzetten, creëren onze specialisten nog meer interieurverlichting voor in uw woning, villa of residential. Zo heeft u ook de mogelijkheid om exclusieve lampen te laten maken om boven uw eettafel te hangen. Wilt u een goed beeld krijgen van wat een exclusieve, handgemaakte lamp voor uw ruimte kan doen? Bekijk dan een aantal van onze eerdere projecten.

Kroonjuweel Atelier3

Een echte eyecatcher bij u thuis

Wilt u een exclusieve design lamp die u staand kunt neerzetten in uw kamer en die geheel naar uw wens gemaakt is? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vertel ons uw wensen. U bereikt ons door te bellen naar 0412 480 307. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en creëren een uniek en exclusief design.

Kroonjuweel Atelier1