Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Exclusieve lampen


Home » Exclusieve lampen

Exclusief design

Persoonlijke en directe uitleg

Lichtadvies en ophangservice

Bij Kroonjuweel koopt u handgemaakte, exclusieve lampen en verlichting in een huiselijke en informele setting. Laat onze specialisten uw droomlamp creëren en maak uw interieur helemaal af. Wij hebben een liefde voor ambacht en vakmanschap, daarom worden onze exclusieve lampen met de hand gemaakt. Dit zorgt ervoor dat uw lamp uniek is en dat u deze nergens anders zult tegenkomen. Wij nodigen u graag uit om ons atelier te komen bezoeken en uw wensen kenbaar te maken.

Kroonjuweel Atelier22

Zeker weten of de lamp bij uw locatie past?

Wij creëren exclusieve lampen geheel naar uw wensen

Wanneer u bij ons atelier langskomt, luisteren onze specialisten graag naar uw wensen. Op basis van deze wensen creëert Kroonjuweel handgemaakte verlichting met een uniek design. U ervaart een persoonlijke en directe uitleg en ontvangt gedurende de productie een aantal foto's van uw lamp in wording. Onze handgemaakte verlichting en exclusieve lampen maken een grote indruk op uw gasten en u geniet zelf ook iedere dag van uw unieke lamp. U kiest zelf het materiaal en de kleur van de verlichting. Wilt u meer licht in huis en heeft u hier vragen over? Naast het creëren van onze exclusieve lampen geven onze specialisten ook lichtadvies voor uw woonsituatie.

Kroonjuweel Atelier3

Contacteer ons snel en maak uw interieur af

Heeft u altijd al gedroomd van exclusieve en handgemaakte verlichting voor in uw woonkamer, keuken of een andere plek in uw huis? Neem dan contact met ons op via 0412 480 307. Wilt u een afspraak maken in het atelier waar al onze sculpturen gemaakt worden? Neemt u ook dan contact met ons op. Ons lampen atelier is iedere zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Kroonjuweel Atelier1