Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Een hanglamp in de vorm van een kroon bestellen nabij Den Bosch


Home » Hanglamp kroon Den Bosch

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Bent u op zoek naar een hanglamp in de vorm van een kroon in regio Den Bosch? Dan kunt u terecht bij Kroonjuweel in Oss. Wij maken unieke, handgemaakte verlichting in ons exclusieve atelier. Onze lampen zijn echte blikvangers en geven uw interieur een luxueuze uitstraling. Maak kennis met onze collectie handgemaakte verlichting en laat u verrassen door de mogelijkheden van ons atelier voor een prachtige kroonlamp!

Kroonjuweel Atelier22

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Een unieke hanglamp als kroon in uw woonkamer in regio Den Bosch

Een hanglamp in de vorm van een kroon is een echte klassieker, waar wij in ons atelier nabij Den Bosch een eigentijdse en moderne twist aan geven. Bij ons kunt u een hanglamp op maat laten maken van diverse materialen en in uiteenlopende stijlen. Wilt u een moderne kroonluchter of heeft u interesse in een klassiekere hanglamp? Bespreek het met onze specialisten, die uw wensen vertalen naar een exclusief ontwerp. Zo bent u verzekerd van handgemaakte verlichting die perfect in uw woning past.

hanglamp

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Wilt u een unieke hanglamp in de vorm van een kroon bestellen bij ons atelier in Oss, nabij Den Bosch? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek in onze werkplaats, waar u direct onze lampen en eerdere projecten kunt bekijken. U neemt contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06 12 10 66 66.

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel