Kroonjuweel-Videlamp-Circe1

Industriële kroonluchter


Home » Industriële kroonluchter

Exclusief design

Persoonlijke en directe uitleg

Lichtadvies en ophangservice

Met een grote, industriële kroonluchter met uniek design, ontworpen nabij Nuland in regio Den Bosch, maakt u een overweldigende indruk op al uw gasten. Sinds 1994 creëren wij bij Kroonjuweel in Oss exclusieve en unieke verlichting. Voor ons is verlichting één van de belangrijkste aspecten binnen een interieur. Dankzij onze liefde voor ambacht en vakmanschap, wordt iedere grote kroonluchter met de hand gemaakt. Onze specialisten in regio Den Bosch helpen u graag met het creëren van een uniek design voor uw kroonluchter plafonnière.

Kroonjuweel-Projects-Restaurant-vd-Valk-Dordrecht6

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Een grote, industriële kroonluchter met uniek design, ontworpen in regio Den Bosch

Kiest u voor een industriële, design kroonluchter plafonnière? Dan kunt u er zeker van zijn dat u een moderne, eigentijdse, maar ook klassieke kroonluchter met een uniek design in uw woning in regio Nuland en Den Bosch heeft hangen. U kiest uw eigen kleuren en materiaal. Gaat u voor mat zwart, nikkel, antraciet, wit of toch voor een andere kleur? Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag in ons atelier: een artistieke werkomgeving waar de mooiste creaties worden geboren.

Kroonjuweel-Videlamp-Circe

Een afspraak bij u thuis

Wanneer u interesse heeft in een grote industriële kroonluchter, dan komen wij bij u thuis in Nuland of omgeving langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Hiervoor nemen wij een aantal modellen, kleuren en onze meetapparatuur mee. Tijdens deze afspraak wordt vaak ook de definitieve prijs afgesproken. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals grootte, soort lamp, materiaal, et cetera. Wilt u inspiratie opdoen voor uw ideale, design kroonluchter plafonnière voor uw woning in regio Den Bosch? Bekijk dan een aantal van onze succesvol afgeronde projecten.

U blijft goed op de hoogte van uw grote kroonluchter

Nadat u uw wensen heeft doorgegeven, gaan wij aan de slag met uw exclusieve kroonluchter plafonnière. Gedurende dit proces houden we u op de hoogte met diverse foto’s van uw lamp. Als de lamp definitief klaar is, komen we hem graag bij u afleveren, waarna u kunt genieten van uw unieke industriële kroonluchter. Onze ervaren specialisten creëren naast een kroonluchter plafonnière ook diverse andere exclusieve hanglampen. Hierbij kunt u denken aan een moderne hanglamp voor boven uw eettafel.

plafonniere-circe-1

Maak een afspraak en vertel ons uw wensen

Heeft u interesse in een grote, design kroonluchter plafonnière, welke ontworpen is door dé kroonluchterspecalist in Oss, vlak bij Nuland en Den Bosch? Neem dan vandaag nog telefonisch contact met ons op en maak een afspraak in ons atelier. Bel naar 06 12 10 66 66 om een van onze medewerkers te spreken. Ons atelier is elke zaterdag op afspraak geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om in deze tijdsperiode bij ons langs te komen, dan kunt u in overleg ook overdag of in de avonduren langskomen.

kroonluchter
Kroonjuweel