Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Industriële kroonluchter


Home » Industriële kroonluchter

Exclusief design

Persoonlijke en directe uitleg

Lichtadvies en ophangservice

Met een grote, industriële kroonluchter, ontworpen in Nuland, nabij Oss, maakt u een overweldigende indruk op al uw gasten. Sinds 1994 creëren wij bij Kroonjuweel exclusieve en unieke verlichting. Voor ons is verlichting één van de belangrijkste aspecten binnen een interieur. Dankzij onze liefde voor ambacht en vakmanschap, wordt iedere grote, design kroonluchter met de hand gemaakt. Onze specialisten helpen u graag met het creëren van een unieke plafonniere kroonluchter.

Kroonjuweel Atelier22

Zeker weten of de lamp bij uw locatie past?

Een grote, industriële kroonluchter met uniek design, ontworpen in Nuland, regio Rosmalen

Kiest u voor een industriële, design kroonluchter? Dan kunt u er zeker van zijn dat u een modern, eigentijdse, maar ook klassieke kroonluchter met een uniek design in uw woning in regio Rosmalen heeft hangen. U kiest uw eigen kleuren en materiaal. Gaat u voor mat zwart, nikkel, antraciet, wit of toch voor een andere kleur? Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag in ons atelier: een artistieke werkomgeving waar de mooiste creaties worden geboren.

Kroonjuweel Atelier3

Een afspraak bij u thuis

Wanneer u interesse heeft in een grote industriële kroonluchter, dan komen wij bij u thuis, in Nuland of omgeving, langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Hiervoor nemen wij een aantal modellen, kleuren en onze meetapparatuur mee. Tijdens deze afspraak wordt vaak ook de definitieve prijs afgesproken. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals grootte, soort lamp, materiaal, etc. Wilt u inspiratie op doen voor uw ideale, design kroonluchter plafonniere voor uw woning in regio Rosmalen? Bekijk dan een aantal van onze succesvol afgeronde projecten.

U blijft goed op de hoogte van uw grote kroonluchter

Nadat u uw wensen heeft doorgegeven, gaan wij aan de slag met uw exclusieve kroonluchter plafonniere. Gedurende dit proces houden we u op de hoogte met diverse foto’s van uw lamp. Als de lamp definitief klaar is, komen we hem graag bij u afleveren, waarna u kunt genieten van uw unieke industriële kroonluchter. Onze ervaren specialisten creëren naast een kroonluchter plafonniere ook diverse andere exclusieve hanglampen. Hierbij kunt u denken aan een moderne hanglamp voor boven uw eettafel.

Kroonjuweel Atelier1