Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Interieurverlichting in Oss


Home » Interieurverlichting Oss

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Wilt u een grote indruk maken bij uw gasten met unieke interieurverlichting in uw woning in regio Oss? Bij Kroonjuweel helpen wij u hier graag mee. Met onze jarenlange ervaring creëren wij de meest exclusieve lampen, geheel naar de wens van onze klanten. Doordat uw verlichting op maat gemaakt wordt, ontvangt u een lamp die niemand anders heeft en waarmee u een geheel andere sfeer creëert in uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw interieurverlichting echt straalt!

Kroonjuweel Atelier22

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Interieurverlichting van exclusief design in uw woning in regio Oss

Wij creëren verschillende soorten interieurverlichting voor woningen en bedrijven, gevestigd in en nabij Oss. Heeft u interesse in de aanschaf van interieurverlichting uit dé lampenwinkel nabij Den Bosch? U heeft de keuze uit diverse kleuren. Gaat u voor nikkel, antraciet, mat zwart of toch liever voor gebrand koper? Onze specialisten luisteren naar uw wensen en zorgen voor een unieke en handgemaakte verlichting. Bekijk een aantal van onze eerdere projecten om een beter beeld te krijgen. Wanneer u interesse heeft, ervaart u altijd een persoonlijke en directe uitleg in een huiselijke en informele setting. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende verlichting:

  • Plafondlamp
  • Videlamp
  • Design hanglamp
  • Design vloerlamp
  • Industriële kroonluchter
Kroonjuweel Atelier3

Neem contact op met ons en maak gebruik van onze expertise

Heeft u altijd al unieke en exclusieve interieurverlichting willen hebben in uw woning in regio Oss? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 06 12 10 66 66. Heeft u behoefte aan professioneel lichtadvies? Neem ook dan gerust contact met ons op! Uw verlichting wordt met de hand gemaakt in ons eigen lampen atelier.

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel