Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Klassieke hanglampen nabij Den Bosch


Home » Klassieke hanglampen Den Bosch

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Wilt u exclusieve, klassieke hanglampen voor uw woning in regio Den Bosch aanschaffen? Dan schakelt u de specialisten van Kroonjuweel uit Oss in. Wij realiseren handgemaakte verlichting die een echte blikvanger is binnen uw interieur. We creëren unieke ontwerpen in een eigentijdse, doch klassieke stijl en maken lampen van diverse materialen. Naast onze collectie maken we ook ontwerpen op maat, zodat u verzekerd bent van exclusief object dat perfect in uw interieur past. Laat u verrassen door de mogelijkheden voor het creëren van exclusieve, klassieke hanglampen in ons atelier nabij Den Bosch!

hanglamp

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Bent u op zoek naar exclusieve, klassieke hanglampen voor uw woning in regio Den Bosch?

Het basisconcept voor onze objecten is het gebruik van een minimale hoeveelheid materialen voor een maximaal ontwerp. Voor het creëren van klassieke, exclusieve hanglampen in ons atelier in Oss, nabij Den Bosch, plannen wij eerst een gesprek met u in. U maakt dan uw wensen kenbaar waarna wij starten met het ontwerp, bijvoorbeeld voor een hanglamp in de vorm van een kroon. Vervolgens komen we langs bij u thuis voor het opmeten van de ruimte en het definitief bepalen van de kleuren en materialen. Daarna gaat de lamp in productie en wordt deze bij u opgehangen. Tijdens de productie van uw handgemaakte verlichting ontvangt u foto’s, zodat u zelf ziet hoe de lamp tot stand komt. Voor maatwerk en een persoonlijke aanpak kunt u daarom uitstekend bij ons terecht!

Kroonjuweel Atelier3

Bezoek ons atelier voor een kennismakingsgesprek

Heeft u interesse in onze exclusieve, klassieke hanglampen uit ons atelier nabij Den Bosch? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in ons atelier. U kunt dan onze verlichting bekijken, inspiratie opdoen en uw wensen voor uw hanglamp bespreken. U bereikt ons door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 06 12 10 66 66.

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel