Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Grote Videlamp


Home » Kroonlampen

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Met kroonlampen geeft u uw interieur een luxueuze en exclusieve uitstraling. Een kroonlamp heeft een romantische stijl en is een perfecte toevoeging aan een sierlijk en harmonisch interieur. Wilt u een kroonlamp op maat laten maken? Kroonjuweel ontwerpt graag uw ideale lamp. Wij zijn een atelier, gevestigd in Oss, en bieden een exclusieve collectie aan met handgemaakte interieurverlichting. Zoekt u naar een bijzondere lamp, die zich met vlag en wimpel onderscheidt van de rest? Ontdek ons aanbod aan lichtsculpturen!

Kroonjuweel Atelier22

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Sierlijke kroonlampen met een uniek, harmonisch design

Kroonlampen hebben een lange historie en zijn vandaag de dag nog uiterst populair. Een sierlijke, elegante (of stoere) kroonluchter is de ideale verlichting voor boven de eettafel, in de hal of aan het plafond van uw woonkamer. De lamp is een echte blikvanger en creëert direct een bijzondere sfeer in iedere ruimte. Zoekt u een grote industriële kroonluchter of gaat uw voorkeur naar een hanglamp van een kleiner formaat? Welk soort kroonlamp u ook zoekt: wij ontwerpen uw handgemaakte verlichting, welke perfect aansluit op de rest van uw interieur. Bekijk onze eerder afgeronde projecten om een beeld te krijgen van de stijl van onze handgemaakte interieurverlichting.

Kroonjuweel Atelier3

Ontdek onze exclusieve kroonlampen

Oriënteert u zich al een tijdje op kroonlampen en wilt u nu eindelijk uw interieur verrijken met een exclusieve hanglamp? Wij ontwerpen met alle liefde de kroonlamp van uw dromen. Heeft u vragen of wilt u langskomen voor een kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom in ons atelier in Oss. Bezoek ons dagelijks op afspraak. Dit doet u door te bellen naar 06 12 10 66 66.

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel