Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Een kroonluchter met een modern ontwerp kopen nabij Den Bosch


Home » Kroonluchter modern Den Bosch

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Voor een kroonluchter op basis van een modern en uniek ontwerp, schakelt u Kroonjuweel in Oss vlak bij Den Bosch in. Wij maken met een minimale hoeveelheid materiaal een maximaal ontwerp. Voor een exclusief object om uw interieur een echte blikvanger te geven, bespreekt u uw wensen met onze vakmensen die een handgemaakte kroonluchter voor u creëren. Ontdek de mogelijkheden!

Kroonjuweel Atelier22

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Een klassieke kroonluchter in een modern jasje voor uw woning nabij Den Bosch

Wilt u een prachtige kroonluchter in uw woning in regio Den Bosch hangen en heeft u de voorkeur voor een modern en eigentijds ontwerp? Bekijk dan onze collectie van handgemaakte verlichting of maak een afspraak voor een lamp op maat. U kiest bij ons uit lampen van diverse materialen in verschillende stijlen en kleuren. Wilt u een klassieke lamp voor in de vide van uw woning of zoekt u naar een industriële kroonluchter voor boven de eettafel? U bespreekt uw wensen met onze vakmensen die deze vertalen naar een uniek en modern ontwerp.

Kroonjuweel Atelier3

Maak een afspraak in onze werkplaats voor advies op maat

Wilt u een modern ontwerp voor een kroonluchter bij ons atelier in Oss, vlak bij Den Bosch, laten maken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze werkplaats voor een kennismakingsgesprek. U bekijkt dan ook direct onze collecties. U bereikt ons door te bellen naar 06 12 10 66 66 of ons contactformulier in te vullen.

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel