Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Lampen atelier


Home » Lampen atelier

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Bij Kroonjuweel creëren onze specialisten de mooiste en meest exclusieve lampen in ons atelier. Al onze lampen zijn handgemaakt en op basis van uw wensen, waardoor ze altijd uniek zijn en nooit hetzelfde. Ons atelier heeft een informele en huiselijke setting, waar u van harte welkom bent. Wij zorgen ervoor dat uw verlichting ook echt straalt!

Kroonjuweel Atelier22

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Unieke, moderne en eigentijdse verlichting in ons lampen atelier

Ons lampen atelier is dé plek voor handgemaakte verlichting. Deze artistieke omgeving inspireert onze specialisten en zorgt er mede voor dat wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Wilt u heel graag een unieke lamp, maar heeft u nog wat inspiratie nodig? Bekijk dan onze eerder afgeronde projecten. Onze specialisten kunnen diverse soorten exclusieve lampen maken. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Kroonjuweel Atelier3

Wilt u een exclusieve lamp? Bezoek dan ons atelier!

Wilt u ons lampen atelier een keer bezoeken? Wij zijn iedere zaterdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om op zaterdag langs te komen? U kunt ons atelier in overleg ook overdag of in de avonden bezoeken. Bel naar 06 12 10 66 66 en bespreek de mogelijkheden met een van onze specialisten. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel