Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Dé lampenwinkel nabij Den Bosch


Home » Lampenwinkel Den Bosch

Exclusief design

Persoonlijke en directe uitleg

Lichtadvies en ophangservice

Zoekt u een lampenwinkel nabij Den Bosch waar u exclusieve interieurverlichting met een écht uniek design koopt? Kroonjuweel, gevestigd in Nuland, is een atelier dat bijzondere lichtsculpturen ontwerpt die zowel modern en eigentijds als klassiek zijn. Wilt u geen standaardlampen in uw woning en heeft u een voorliefde voor handgemaakte design objecten? Wij ontwerpen de lamp(en) van uw dromen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Kroonjuweel Atelier22

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Unieke verlichting uit een exclusieve lampenwinkel in regio Den Bosch

Droomt u al jaren van een koperen plafonniere? Of bent u al een tijd op zoek naar de ideale kroonlamp voor in uw woonkamer? Vanuit onze expertise en ons vakmanschap ontwerpen en creëren wij voor u de perfecte lamp. Wat uw wensen of eisen ook zijn: wij integreren deze tot in de kleinste details in het ontwerp. U kiest de kleur, de stijl en het materiaal van de lamp en wij doen de rest.

Kroonjuweel Atelier3

Ontvang een lichtplan op maat

Heeft u geen idee welke verlichting het best in uw interieur past? De professionals van onze lampenwinkel nabij Den Bosch geven u graag lichtadvies op maat en stellen voor u een persoonlijk lichtplan op. Hoe komt zowel uw ruimte als de verlichting tot zijn recht? Met oog op de indeling van uw woning en de stijl van uw interieur ontvangt u een passend lichtontwerp.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in lichtadvies en/of onze exclusieve lampen? Of wilt u meer weten over ons werk? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0412 480 307, vul het contactformulier in of kom kennismaken tijdens een bezoek aan onze lampenwinkel nabij Den Bosch.

Kroonjuweel Atelier1