Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Exclusieve verlichting nabij Den Bosch


Home » Lampenwinkel Den Bosch

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Zoekt u een lampenwinkel nabij Den Bosch waar u exclusieve interieurverlichting met een écht uniek design koopt? Kroonjuweel, gevestigd in Oss, is een atelier dat bijzondere lichtsculpturen ontwerpt die zowel modern en eigentijds als klassiek zijn. Wilt u geen standaardlampen in uw woning en heeft u een voorliefde voor handgemaakte designobjecten? Wij ontwerpen de lamp(en) van uw dromen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Kroonjuweel Atelier22

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Unieke verlichting uit een exclusieve lampenwinkel in regio Den Bosch

Droomt u al jaren van koperen plafonnière? Of bent u al een tijd op zoek naar de ideale kroonlamp voor in uw woonkamer? Vanuit onze expertise en ons vakmanschap ontwerpen en creëren wij in onze lampenwinkel en ons atelier nabij Den Bosch voor u de perfecte handgemaakte verlichting. Wat uw wensen of eisen ook zijn: wij integreren deze tot in de kleinste details in het ontwerp. U kiest de kleur, de stijl en het materiaal van de lamp en wij doen de rest.

Kroonjuweel Atelier3

Ontvang een lichtplan op maat

Heeft u geen idee welke verlichting het best in uw interieur past? De professionals van onze lampenwinkel nabij Den Bosch geven u graag lichtadvies op maat en stellen voor u een persoonlijk lichtplan op. Zij analyseren dan hoe uw ruimte en verlichting optimaal tot hun recht komen. Met oog voor de indeling van uw woning en de stijl van uw interieur ontvangt u zo een passend lichtontwerp.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in lichtadvies en/of onze exclusieve lampen? Of wilt u meer weten over ons atelier? Neem dan contact met ons op. Bel naar 06 12 10 66 66, vul het contactformulier in of kom kennismaken tijdens een bezoek op afspraak aan onze lampenwinkel in Oss, nabij Den Bosch.

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel