Kroonjuweel-Headoffice-Showroom

Lichtplan in Den Bosch


Home » Lichtplan Den Bosch

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Wilt u professioneel advies op maat ontvangen en een lichtplan laten maken voor uw woning in regio Den Bosch? De experts van Kroonjuweel voorzien u graag van persoonlijk lichtadvies. Kroonjuweel is een exclusief atelier, gevestigd in Oss. Wij ontwerpen exclusieve interieurverlichting met een uniek design en produceren al onze lampen met de hand. Naast het aanbieden van onze collectie aan handgemaakte verlichting op maat, kunt u ons ook inschakelen als adviseur. Wilt u gebruikmaken van onze expertise? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en laat ons een lichtplan opstellen voor uw woning in of nabij Den Bosch.

schets

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Een lichtplan laten maken en advies ontvangen van een professional nabij Den Bosch

Misschien bent u net verhuisd of geeft u uw interieur een opfrisbeurt? Het creëren van de juiste sfeer in een ruimte kan een ware uitdaging zijn. Wilt u bijvoorbeeld meer licht in huis halen, maar weet u niet precies hoe u dit realiseert? Of kunt u wel wat advies gebruiken wat betreft de opstelling en de verdeling van uw lichtbronnen? Dan kunt u het best advies vragen aan onze ervaren professionals en een persoonlijk lichtplan laten maken voor uw woning in regio Den Bosch. Zo weet u zeker dat u het optimale uit zowel uw ruimte als uw verlichting haalt. Of u nu een lichtplan voor uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer op wilt laten stellen of u het hele huis wilt voorzien van de juiste verlichting: wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat. Met onze handgemaakte verlichting toveren wij uw ruimte om tot een oase van rust, sfeer en gezelligheid.

Haal het maximale uit uw interieur

Heeft u behoefte aan gedegen advies en wilt u een lichtplan op maat laten maken voor uw woning in regio Den Bosch? Wij helpen u graag met het creëren van de juiste sfeer in uw huis. Vertel ons uw wensen en wij integreren deze tot in de kleinste details in het lichtplan. Wilt u onze collectie bekijken of direct langskomen voor een kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom in ons atelier in Oss. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit kan door te bellen naar 06 12 10 66 66. We hopen u graag te verwelkomen!

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel