Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Een lichtplan voor uw woonkamer door een specialist nabij Den Bosch


Home » Lichtplan woonkamer Den Bosch

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Heeft u behoefte aan een lichtplan op maat voor de woonkamer van uw woning in regio Den Bosch? De professionals van Kroonjuweel helpen u graag met het creëren van de juiste sfeer. Iedere woning en elke ruimte is anders en een aangepast lichtontwerp is dan ook noodzakelijk om het optimale uit uw verlichting te halen.

Kroonjuweel Atelier22

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Een lichtplan op maat van uw woonkamer in regio Den Bosch

Wij stellen met alle plezier een lichtplan op voor de woonkamer van uw woning in regio Den Bosch. Hiervoor nemen wij uw woning onder de loep en houden wij rekening met de indeling en de stijl van de aangewezen kamer. Samen met u komen we tot een perfect lichtplan dat voldoet aan al uw wensen. We voorzien u van lichtadvies op maat en bekijken onder meer welke interieurverlichting het meest complementair is bij uw woning. Of dit nu koperen wandlampen zijn en/of exclusieve tafellampen: wij ontwerpen de juiste lichtsculpturen voor uw ruimte.

Kroonjuweel Atelier3

Ontvang persoonlijk lichtadvies

Wilt u direct onze expertise inschakelen en een lichtplan voor de woonkamer (of een andere kamer) in uw woning in regio Den Bosch ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06 12 10 66 66. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons atelier voor handgemaakte verlichting. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur tot 16.00 uur. Wilt u kennismaken en meer te weten komen over ons werk? Maak dan alvorens een afspraak. Dit kan telefonisch of via het contactformulier.

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel