Lichtsculpturen vlak bij Nijmegen


Home » Lichtsculpturen Nijmegen

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Wilt u lichtsculpturen op maat kopen voor uw woning in de omgeving van Nijmegen? Bekijk dan de unieke collectie van Kroonjuweel. Wij zijn een bedrijf, gevestigd in Oss, dat exclusieve verlichting ontwerpt en produceert. Voor een echte blikvanger in uw interieur kunt u daarom uitstekend bij onze vakmensen terecht, die u helpen aan een lamp die perfect binnen uw woning past. Voor unieke lichtsculpturen in regio Nijmegen bezoekt u dus onze speciaalzaak!

licht

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Wij maken uw lichtsculpturen volledig op maat

In ons atelier maken wij unieke en exclusieve lampen en lichtsculpturen op maat in diverse stijlen. Houdt u van asymmetrische ontwerpen of vindt u klassieke lampen juist erg mooi? In onze collectie beschikken wij over allerlei stijlen lampen en lichtsculpturen in diverse kleuren en van verschillende materialen. Zo bent u ervan verzekerd dat u een lichtsculptuur vindt dat perfect past bij uw interieur. Voor een handgemaakte verlichting en vakwerk van hoogwaardige kwaliteit, brengt u een bezoek aan ons atelier.

vloerlamp

Maak een afspraak voor een bezoek

Wilt u lichtsculpturen bestellen die op maat gemaakt zij voor uw woning? Breng dan een bezoek aan ons atelier in Oss om inspiratie op te doen. U maakt hiervoor een afspraak door te bellen naar 06 12 10 66 66 of door ons contactformulier in te vullen. We helpen u graag aan een uniek ontwerp!

atelier
Kroonjuweel