Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Een videlamp kopen nabij Den Bosch


Home » Videlamp Den Bosch

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Wilt u een videlamp voor uw woning in regio Den Bosch laten ontwerpen door ervaren specialisten op het gebied van videverlichting? Kroonjuweel in Oss heeft jarenlange ervaring in het creëren van lichtsculpturen. Wij ontwerpen exclusieve plafondlampen met een uniek design. Bij Kroonjuweel ervaart u een persoonlijke service en maken onze specialisten de lamp die u in gedachten heeft. Wij houden u op de hoogte gedurende het gehele proces. Zo ontvangt u regelmatig foto’s van de vorderingen. Voor ons is videverlichting een van de belangrijkste aspecten in het interieur van een kamer, huis of ander pand. Ook voor u?

Kroonjuweel Atelier22

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Een videlamp op maat in uw woning in regio Den Bosch

Bij Kroonjuweel creëren onze specialisten videverlichting en andere soorten interieurverlichting met een uniek en exclusief design. Doordat wij luisteren naar uw wensen en hiermee aan de slag gaan, is iedere lamp uniek. Bij een videlamp kunt u denken aan moderne, eigentijdse, maar ook klassieke videverlichting. Doordat onze exclusieve plafondlampen gecreëerd worden op basis van de wensen van onze klanten, maken wij nooit dezelfde lamp. Iedereen heeft een andere smaak en andere wensen. Wilt u naast een handgemaakte videlamp ook andere handgemaakte verlichting in uw huis in regio Den Bosch? U kunt bij ons ook terecht voor onder andere een staande designlamp.

Kroonjuweel Atelier3

Maak een afspraak en kom langs in ons atelier

Heeft u interesse in een videlamp op maat voor uw woning in regio Den Bosch? Alle exclusieve plafondlampen worden in ons atelier in Oss gecreëerd. Wilt u een keer in een informele setting bij ons langskomen om uw wensen kenbaar te maken en ons werk te bekijken? Neem dan telefonisch contact met ons op en maak een afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 06 12 10 66 66. Heeft u vragen over onze videverlichting of wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden van exclusieve plafondlampen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel