Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Videlamp


Home » Videlamp

Exclusief design

Persoonlijke en directe uitleg

Lichtadvies en ophangservice

Laat uw videlamp speciaal op maat maken door ervaren specialisten. Kroonjuweel heeft jarenlang ervaring op het gebied van het creëren van lichtsculpturen. Wij creëren exclusieve plafondlampen met een uniek design. Bij Kroonjuweel ervaart u een persoonlijke service en maken onze specialisten de lamp die u in gedachten heeft. U wordt gedurende het gehele proces op de hoogte gehouden. Zo ontvangt u regelmatig foto's van de vorderingen. Voor ons is verlichting een van de belangrijkste aspecten in het interieur van een kamer, huis of ander pand.

Kroonjuweel Atelier22

Zeker weten of de lamp bij uw locatie past?

Een videlamp in huis geheel naar uw wens

Bij Kroonjuweel creëren onze specialisten verlichting die een uniek en exclusief design hebben. Doordat wij luisteren naar uw wensen en hiermee aan de slag gaan, is iedere lamp uniek. Bij een videlamp kunt u denken aan moderne, eigentijdse, maar ook klassieke verlichting. Doordat onze exclusieve plafondlampen gecreëerd worden op basis van de wensen van onze klanten, maken wij nooit dezelfde lamp. Iedereen heeft een andere smaak en andere wensen. Wilt u naast een handgemaakte videlamp ook andere unieke interieurverlichting in uw huis? U kunt bij ons ook terecht voor onder andere een design lamp om neer te zetten.

Kroonjuweel Atelier3

Maak een afspraak en kom langs in ons atelier

Alle exclusieve plafondlampen worden in ons atelier gecreëerd. Wilt u een keer in een informele setting bij ons langskomen om uw wensen kenbaar maken? Neem dan telefonisch contact met ons op en maak een afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 0412 480 307. Heeft u vragen en wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden van exclusieve plafondlampen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Kroonjuweel Atelier1