Kroonjuweel videlamp Orion bolle bovenkant nikkel2

Grote Videlamp voor in de hal 


Home » Videlampen groot

Uit eigen werkplaats

Uniek en handgemaakt

Persoonlijke aanpak

Voor videlampen in een groot formaat bezoekt u ons atelier in Oss. Bij Kroonjuweel maken we namelijk handgemaakte verlichting in diverse formaten en van verschillende materialen. Voor een exclusief en uniek ontwerp kunt u daarom uitstekend bij ons terecht. Zo bent u verzekerd van een echte blikvanger in uw interieur!

Kroonjuweel Atelier22

 

Zeker weten of de lamp in uw huis past?

 

Ontdek onze collectie handgemaakte videlampen in groot of klein formaat

De hoge plafonds van een vide zijn ideaal om een mooi lichtsculptuur aan te hangen. Met videlampen in een groot formaat, laat u uw interieur dan ook helemaal tot zijn recht komen. Onze handgemaakte verlichting is elegant met een spannende en eigentijdse twist. In onze collectie ziet u stuk voor stuk exclusieve lampen in allerlei formaten, kleuren en materialen, zoals wandlampen van koper of hanglampen van nikkel. Wilt u videlampen in groot formaat op maat laten maken? Laat u dan adviseren door onze specialisten voor het creëren van een uniek ontwerp.

Kroonjuweel Atelier3

Neem contact met ons op voor een bezoek aan ons atelier

Wilt u een videlamp in groot formaat in ons atelier laten maken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons atelier in Oss. U laat zich dan inspireren door onze collectie en bespreek uw wensen met ons tijdens een kennismakingsgesprek. U bereikt ons door te bellen naar 06 12 10 66 66 of ons contactformulier in te vullen.

Kroonjuweel Atelier1
Kroonjuweel